0   /   100

Υπηρεσίες

Συμβολική Γαμήλια Τελετή

Μοναδικές εκδηλώσεις στο Κτήμα Majestic!

Summer Camp

Το εκκλησάκι

Αίθουσα Hall

Imperial Private Venue

Αίθουσα Grand

Roof Garden

Κτήμα Gold

Bachelor Party

Ένα διασκεδαστικό έθιμο που συνηθίζεται πριν από τον γάμο είναι το Bachelor ή το Bachelorette Party, ένας χαρούμενος αποχαιρετισμός της ελευθερίας sας πριν αρχίσει η νέα μας ζωή.

Party για σχολές χορού

Μοναδικές εκδηλώσεις στο Κτήμα Majestic!

Εταιρικές εκδηλώσεις

Δώστε στο εταιρικό σας event το κύρος που του αρμόζει, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, με εκλεκτή κουζίνα και ποτά, corporate ύφος και επαγγελματικό προσωπικό.

Παιδικά Party

Διοργανώστε το πιο αξέχαστο πάρτι για τα γενέθλια του παιδιού σας στον πανέμορφο χώρο του Πολυχώρου Majestic the Roof Garden!

Δεξιώσεις Γάμων

Γεύσεις, αρώματα, εικόνες, μυρωδιές, υφές και ακούσματα ενώνονται μοναδικά για να δημιουργήσουν την πιο μαγική ατμόσφαιρα για τη δεξίωση του γάμου σας.

Δεξιώσεις Βαπτίσεων

Με προσεγμένη διακόσμηση, εξαιρετική εξυπηρέτηση, και πλούσιο μενού, εξασφαλίζουμε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να διαμορφώσουμε μαζί την τέλεια βάπτιση.

Our Team

Too horrible consider followed may differed age. An rest if more five mr of. Age just her rank met down way. Attended required so in cheerful an.

Want to Work with Me?

139
Models Shot
52
Happy Clients
632
Sunset Captured
245
Coffee Drunk