0   /   100

Τι να προσέξεις κατά τη δοκιμή του γαμήλιου μενού

Start Reading

Μπορείς να δοκιμάσεις το DJ πριν το γάμο σου; Μπορείς να δοκιμάσεις το φωτογράφο σε μία δοκιμαστική φωτογράφιση; Μάλλον όχι!

Στις περισσότερες κατηγορίες επαγγελματιών που έχεις να διαλέξεις, πριν το γάμο σου, ο μόνος τρόπος για να ελέγξεις τη δουλειά τους είναι να δεις στο site τους, προηγούμενες δουλειές τους. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το μενού της δεξίωσης του γάμου σου!

Το δοκιμαστικό του γαμήλιου μενού σου είναι πολύ σημαντική διαδικασία. Πρέπει να διαλέξεις με μεγάλη προσοχή ποιον θα επιλέξεις να μαγειρέψει και να σερβίρει φαγητό στο μενού του γάμου σου. Για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, θα πρέπει να επιλέξεις το μενού που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου! Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να χαρίσεις λίγο παραπάνω χρόνο στην επιλογή του γαμήλιου μενού. Ευτυχώς για σένα, αυτή η δουλειά των δοκιμαστικών, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βαρετή!

Μην επιλέξεις το φαγητό- Επίλεξε το Catering

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της οργάνωσης ενός γάμου, είναι οι δοκιμές των μενού στο κτήμα ή το catering. Μοιάζει με ραντεβού, στο οποίο εσύ είσαι το πρόσωπο που διεκδικείται από τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα. Ενώ θεωρείται πιο εύκολο να επιλέξεις με γνώμονα το φαγητό, η πραγματική απόφαση αφορά ποιο catering να επιλέξεις. Αναζήτησε λοιπόν το κατάλληλο κτήμα για σένα ή το φαγητό για τους καλεσμένους σου, απαντώντας στην ερώτηση: “Ποιον εμπιστεύομαι για τη προετοιμασία του γαμήλιου μενού μου;”

Μην δίνεις σημασία στο φαίνεσθαι

Μην επιλέξεις το catering του γάμου σου βάσει των followers στο instagram ή τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο site. Δεν έχει σημασία αν τα πιάτα φαίνονται λαχταριστα, θα πρέπει και να είναι! Γι’ αυτό θα πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στη δοκιμή του μενού σου, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως! Το αν είναι νόστιμο το φαγητό του γάμου σου, μπορείς να το μάθεις μόνο μέσω της γευστικής δοκιμής.

Εμπιστεύσου την εμπειρία σου

Αν έχεις ήδη δοκιμάσει το φαγητό ενός catering σε μία άλλη περίσταση, όπως ο γάμος ενός φίλου, και σου άρεσε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το εμπιστευτείς ξανά. Είναι πολύ ικανοποιητικό να γνωρίζεις, τι θέλεις και να έχεις μία πρότερη εμπειρία όσον αφορά το φαγητό του γάμου σου! Κάνε μία ανασκόπηση λοιπόν στα catering τα οποία έχεις δοκιμάσει και τηλεφώνησέ τους για μία γευστική δοκιμή! Αυτή πιθανόν να είναι η κατάλληλη επιλογή, για σένα!

Το να βρεις το ιδανικό catering παίρνει χρόνο!

Η επιλογή ενός catering μοιάζει με την ανακαίνιση ενός σπιτιού. Έχεις την ελευθερία των πολλαπλών επιλογών και αυτή η διαδικασία είναι άκρως διασκεδαστική! Όταν καλείσαι να αποφασίσεις, το catering του γάμου σου, θυμήσου ότι πρέπει να επιλέξεις με σοφία αυτό που σου ταιριάζει και ικανοποιεί τις γεύσεις και τις προτιμήσεις σου!